Fundraisers

1. Which organizations qualify for fundraisers?


ANSWER:

Organizations must be recognized by the Federal government as tax-exempt under Section 501(c)(3) of the Internal Revenue Code. For more information about 501(c)(3) tax status, please visit the IRS website.

Organizations that have taken part in Mia Za’s fundraisers include:
1. Sororities/Fraternities
2. Registered student organizations
3. Church Groups
4. Scouts
5. High School Sports Teams
6. Parent Teacher Organizations
7. Schools
8. School Bands

2. What if my organization does not have a Taxpayer Identification Number or I do not know it?


ANSWER:

There are many caring and giving foundations and we commend you for supporting them, only organizations that have a Taxpayer Identification Number or are a “Registered Student Organization” may hold a fundraiser at Mia Za’s.

If you do not know the Taxpayer Identification Number, you will need to contact the leadership of the organization (i.e. School Activities Director, President, etc). Please note, we require the number to be a Federal Taxpayer Identification Number (TIN), we cannot process for individual states. When you have the Federal Taxpayer Identification Number you will be able to reserve your fundraiser.

3. How does my organization participate in the fundraiser?


ANSWER:

After you have set up the date for your event, you will want to promote it by sharing any relevant text, email or flyer to as many people as you can. You will want to encourage them to come into Mia Za’s during your event and show them the promotional text or flyer (digital or printed). Each person doing so will have a percentage of their purchase count towards the fundraiser.

Fundraiser guests are required to present a valid fundraiser text, email or flyer with each order to receive credit for the fundraiser. (to save paper it can be shown to us on the customers smart phone or customer can bring in printed copy)
Guests are eligible to receive credit towards the fundraiser for their meals whether they dine in, take food to go or pick up a Mia Za’s catering order. Gift card purchases are not applicable toward fundraiser sales.

Please note: Flyers cannot be distributed inside Mia Za’s, within the vicinity of Mia Za’s before or during your event. Thank you for understanding.

4. What does my organization get in return?


ANSWER:

We would like to reward the organizations that really strive to put on a successful fundraiser with Mia Za’s. All fundraisers that bring in funds are winners, but we have created a bonus for those that bring in the most people.
If the amount of sales brought in by your qualifying fundraiser guests exceeds $1000, your organization will receive 25% (pre-tax) of that amount made payable to your organization within 48-72 hours after the event.
If the amount of sales brought in by your qualifying fundraiser guests is less than $1000, your organization will receive 20% (pre-tax) of that amount made payable to your organization within 48-72 hours after the event.

5. When can my organization host an event?


ANSWER:

When you email us at Miazasfundraiser@gmail.com and request at least 3 potential dates to hold the fundraiser. We will reply within 48 hours with the dates that are available. Please note that a minimum 10 day notice is required and you can schedule your fundraiser up to 3 months in advance.

6. How often can I schedule fundraisers?


ANSWER:

You may schedule one fundraiser every 40 days. At least 10 day notice is required. You can schedule up to three months in advance.

7. How do we get materials to publicize our fundraiser?


ANSWER:

There are multiple ways to publicize your fundraiser. We can create and provide you with a one-sheet flyer that you can print out or distribute electronically. Our preferred method is to avoid paper waste by providing the promotion via text message to mobile phones. In this method we will create a code that you can share to have people text us. Once they send that code to the number we will provide, they will receive a message with the information.

8. How do I know if my fundraiser event has been approved?


ANSWER:

We will confirm your fundraiser via email. This confirmation will contain all of the relevant information including the date/time of the event and all of the parameters.

**As a courtesy to the store location, please do not start advertising your fundraiser until you have received confirmation of its approval.

9. How do I change the date and/or time or cancel my confirmed fundraiser?


ANSWER:

Please note, fundraiser dates and times cannot be changed within 72 hours of the event. To make changes, please contact us at Miazasfundraiser@gmail.com.

10. How will I know how much money my organization made and expect my fundraiser payment?


ANSWER:

Please allow 24-48 hours for processing your fundraiser payment. If it has been more than 4 days since your event and you still have not received a payment please contact us at Miazasfundraiser@gmail.com.

Fundraiser website form request